Beautysalon Cream Beauticians breidt uit in Amsterdam-Oost

In een authentiek pand aan de Middenweg in Amsterdam-Oost opent binnenkort een tweede vestiging van Cream Beauticians. Harmeling Interieurs ontwerpt en realiseert het interieur van de beautysalon.

Ondernemers Aine Gouwerok en Kitty Snoek runnen al zeven jaar een beautysalon in Almere. Ook deze vestiging is grotendeels ingericht door Harmeling. Is dit pand groot, strak, modern en opgetrokken uit beton, staat op de nieuwe locatie juist een oud karakteristiek pand.

Snoepwinkel onder beautysalons

Cream Beauticians breidt uit wegens succes. De salon in Almere loopt uitstekend. “Het pand aan de Middenweg in dit aantrekkelijke deel van Amsterdam kwam op ons pad. We waren snel verkocht”, vertelt Aine Gouwerok. “De loop is er prima, weten we uit eigen ervaring. We willen de snoepwinkel onder de beautysalons zijn. Natuurlijk werken we vooral -zeker in het hoogseizoen- op afspraak, maar we willen winkelend publiek verleiden een moment binnen te kijken, inspiratie op te doen en trends in beauty te ervaren.”

Free your beauty

Karakteristieke bouwelementen in Cream Beauticians Amsterdam blijven zichtbaar in het interieur. Een ornament in het plafond bijvoorbeeld, wordt versterkt met een klassieke kroonluchter. Cream Beauticians profileert zich met ‘Free your beauty’ en verzorgt gezichtsbehandelingen, botox en fillers, manicure en pedicure, waxt en heeft een ‘browbar’.

Goud!

“Het is belangrijk dat bezoekers zich op hun gemak voelen in het interieur en zich voor even in luxe mogen onderdompelen” Goud voert de boventoon. De kleur is toegepast in zwevende frames in combinatie met vrouwelijke visuals in het voorgebied van de salon. Hier worden de beautyproducten gepresenteerd. Maar ook de opvallende stenen pedicurebank is goud en er is gekozen voor een druk gouden behang op een van de wanden. De gouden stoelen vallen op. De ‘browbar’ is bij de entree en toegankelijk voor iedereen om te ervaren wat mogelijk is.

Presentatie via de app

“Wij willen een interieur met uitstraling. Kwaliteit, luxe en tegelijk toegankelijk. Klanten moeten zich welkom voelen en even lekker uit de dagelijkse beslommeringen zijn. Harmeling Interieurs heeft dat goed begrepen. Het ontwerp is via een app in 3D gepresenteerd. Dat geeft je een heel goede inkijk in hoe het werkelijk worden gaat. De samenwerking is fijn, niets is te veel gevraagd, er wordt snel geschakeld, snel gewerkt en de communicatie is goed.”

Tags
  • beautysalon
  • winkelinrichting
  • winkelinterieur

Dit nieuwsbericht delen