Eigentijds interieurdesign BIM4ALL

BIM4ALL brengt vernieuwing in de bouwsector. Slimme en innovatieve oplossingen die waarde toevoegen en de sector vooruithelpen. Tijd om ook zelf een slag te maken, in een nieuw pand. Een bestaand kantoor wordt volledig gerenoveerd. Harmeling Interieurconcepten kwam in beeld voor het ontwerp van totale interieur en de realisatie en montage van het maatwerkmeubilair. De connectie is gelegd op de racefiets en groeide uit tot mooie samenwerking.

Robbin Breukink en Herwin Voortman (eigenaren van BIM4ALL) verduidelijkten de eisen en wensen ten aanzien van een nieuw interieur met een moodboard. De basis voor het interieurdesign dat Harmeling voorstelde. Dat moest uitstralen waar BIM4all voor staat: jong, snelgroeiend, ambitieus, vernieuwend en tegelijk nuchter, praktisch en uitnodigend. Een multifunctionele wand krijgt een centrale plek in het interieur. Daarin zijn zitjes, screens en overlegplekken geïntegreerd. De materialen zijn niet alledaags, maar eigentijds. Bewust niet te uitbundig. Er wordt gewerkt, niet gepronkt. Passend bij de roots en het nuchtere karakter.

In al onze interieurontwerpen maakt Harmeling bewuste materiaalkeuzes. We kiezen voor duurzame materialen waarmee we het milieu minder belasten. Ook BIM4all stelde eisen aan duurzaamheid. We passen tapijttegels toe die voor 100% van gerecycled nylon gemaakt worden. In de kantine wordt een gezellige ruimte gecreëerd met oude pallets, in plaats van nieuw hout. In maart 2019 leveren we dit kantoorinterieur op.

Tags
  • BIM4ALL

Dit nieuwsbericht delen