Hofman Animal Care trots op nieuwe werk- en inspiratieplek

In februari dit jaar verhuisde Hofman Animal Care van Wierden naar Enter. Er is een nieuw pand gebouwd op zichtlocatie De Elsmoat nabij de A1 in Enter. Het terrein beslaat 15.000 m², waarvan 12.500 m² bebouwd is met een riant magazijn, productieruimten en kantoren, verdeeld over drie bouwlagen. Wat vindt eigenaar Arjan Hofman van de samenwerking met Harmeling?

Kantoorinrichting door Harmeling Interieurs

Harmeling Interieurs ontwierp en realiseerde het interieur en richtte de receptie, kantine, inspiratieruimte en kantoren in. De inspiratieruimte wordt de uitvalsbasis voor medewerkers op de weg. Voor meetings, klantbijeenkomsten en om te experimenteren met de ’dierenwinkel van de toekomst’.

Wanneer en hoe is het contact met Harmeling Interieurs gelegd?

“Op een feestje! Een familielid werkt bij Harmeling. We raakten enthousiast aan de praat over zijn werk. Vervolgens zag ik een referentie op de website van een interieur dat me aansprak: Drunens Ruiterhuis.“

Waarom kozen jullie voor samenwerking met Harmeling?

“Er was een goede vertrouwensbasis. We hadden wensen en zagen die goed vertaald in een ontwerp terug. Ik heb een duidelijke mening en kreeg echt het gevoel inspraak te hebben. Tegelijk werd me een goede spiegel voorgehouden van wat wel en niet werkt. Zo wilde ik een huiskameruitstraling creëren, gezellig, landelijk, een beetje donker. Harmeling maakte duidelijk dat het wel gaat om een plek waar je prettig moet werken en je niet letterlijk thuis hoeft te voelen. In de combinatie van natuurlijke materialen en lichte kleuren konden we ons beide goed vinden en is er toch een heel warme uitstraling gecreëerd. Ook de combinatie van winkelinrichting en kantoorinrichting sprak ons aan. Hofman Animal Care richt zich op de agrarische handel, dierenartspraktijken, dierenspeciaalzaken en ruitersportzaken. Die willen we inspireren met vernieuwende retail presentatie. Daarnaast wilden we een optimaal kantoorklimaat waarin we zelf presteren en lekker werken.”

Zijn de verwachtingen waargemaakt?

“Zeker weten, overtroffen misschien wel.”

Wat heeft Harmeling voor jullie gedaan?

“Alles, van ontwerp tot en met montage van al het werk waarvoor je Harmeling ook inschakelt, het maatwerkmeubilair. Maar adviezen gingen veel verder. Van vloerbedekking tot plafondplaat. Ik wilde grote dierenkoppen in de entree. Ik kreeg goede hulp bij de zoektocht daarnaar. Harmeling geeft je heel erg het gevoel dat eigen (commercieel) belang ondergeschikt is. Je krijgt gewoon eerlijk advies.”

Wat doet Harmeling goed?

“Samenwerken en luisteren. Verder vind ik dat er heel goed wordt nagedacht over de functie van een ruimte en een daarbij passend interieuradvies. Harmeling stelde zich heel flexibel op. In een nieuwbouwproject moet wel eens geschoven worden in de planning.”

Wat kan beter? Heb je tips voor Harmeling?

Ik ben niet op mijn mondje gevallen. Kan meestal wel iets bedenken wat beter kan, maar er schiet me nu echt niets te binnen. Nog zichtbaarder worden misschien? Was ik bij Harmeling uitgekomen, als ik niet op het feestje was geweest? Misschien via Google.”

Wat valt op in het interieur?

Het samenspel van de architectuur binnen en buiten. Ik zag mijn wensen vertaald in een prachtig interieur en exterieur.”

Waar ben je het meest trots op?

Op het bedrijf dat er nu staat. We zijn een familiebedrijf en dat stralen we uit. Dat wordt versterkt in ons nieuwe pand. Ik ga zelf minder de boer op en ben meer op kantoor. Hoe geweldig is het dat we klanten en leveranciers hier met trots kunnen ontvangen? We kunnen inspireren en echt laten zien waar we mee bezig zijn. Dankzij de nieuwbouw konden we echt maatwerk neerzetten. Een jas die ons perfect past!”

Zou je Harmeling aanbevelen bij anderen?

100%.”

Zo ja, op basis waarvan?

Harmeling is professioneel, consequent en meedenkend!”

Projectinrichting door Harmeling Interieurs

Binnenkort verschijnen op deze website de referentiefoto’s van Hofman Animal Care. Bekijk de pagina projectinrichting voor meer informatie en referentieprojecten.

Tags
  • interieur
  • kantoorinriching
  • projectinrichting

Dit nieuwsbericht delen