Maatwerk meubilair in duurzaam Woonzorgcentrum Kroondomein

Woonzorgcentrum Kroondomein is een onderdeel van Zorggroep Noordwest Veluwe. De zorggroep biedt kwaliteitszorg aan ouderen. Het woonzorgcentrum is het eerste nieuwe gebouw in de wijk Oranjepark in Ermelo. Harmeling Interieurs realiseert het maatwerk meubilair in de woningen en de gemeenschappelijke ruimten.

Thuis voelen

Het Oranjepark wordt een bosrijke buurtgemeenschap in het hart van Ermelo, volledig energieneutraal en toekomstbestendig. Toekomstige bewoners van het park zijn er  vanzelfsprekend voor elkaar. Arm en rijk, kwetsbaar en vitaal, jong en oud, alleenwonenden en gezinnen. Je hoort erbij en je doet ertoe! Het woonzorgcentrum is ontworpen door IAA Architecten in Enschede. Kroondomein biedt een woonplek aan ouderen die niet langer zelfstandig kunnen wonen. Ouderen moeten zich er thuis voelen en zoveel mogelijk hun eigen leven leiden, met zorg op maat binnen handbereik. Er komen 24 appartementen voor ‘verzorgd wonen’ met een woon-, slaap- en badkamer en 52 studio’s met een zit-en slaapkamer, een eigen badkamer en toilet. Op elke etage is een gemeenschappelijke ruimte voor koffie, maaltijden en activiteiten.

Verzorgd in en om het huis

Harmeling Interieurs levert het maatwerk meubilair dat onder meer bestaat uit een kastenwand in de entree, badkamermeubelen, keukens en kookeilanden, roomdividers, TV kasten en zitbanken in de gemeenschappelijke ruimten. Het is een mooie uitdaging om ouderen een prettig thuis te geven, het maatwerk meubilair draagt bij aan een warme en huiselijke sfeer. Harmeling Interieurs is actief in projectinrichting in de zorgsector, maar de uitdaging in een woonzorgcentrum is niet alledaags.

Tags
  • maatwerk meubilair
  • projectinrichting
  • Woonzorgcentrum

Dit nieuwsbericht delen