Een duurzame binnenkomer

In mei dit jaar kreeg ons eigen interieur een update. Onze kantine werd een ware ontmoetingsplek voor alle collega’s en afdelingen, maar ook voor bezoekers. Daarnaast namen we de entree en vide onderhanden. Hiermee hopen we een goed visitekaartje af te geven. Tijdens de verbouwing zochten en vonden we duurzame oplossingen.

We kozen bijvoorbeeld bewust voor tapijttegels uit de Human Connections Collection van Interface. Deze tapijttegels zijn gemaakt van 100% gerecycled nylon. Hiermee wordt een wezenlijke bijdrage geleverd aan het herstel van natuurlijke leefmilieus. Geïnspireerd door de duurzaamheidsreis die Interface maakte, besloot de directie van Harmeling de fabriek in Scherpenzeel te bezoeken. Het programma bestond uit een indrukwekkende rondleiding en een presentatie over hoe je als interieurbouwer stap voor stap duurzamer kunt worden en duurzame verbeterslagen maakt. De presentatie is gebaseerd op de Global Goals voor een betere wereld, waarvoor 180 landen in 2015 tekenden. Harmeling wil hieraan graag een eigen bijdrage leveren en actie ondernemen.

Op deze MVO-pagina houden we u graag op de hoogte van de stappen die we maken en acties die we doen. Meedenken, samenwerken of suggesties? Deel het via info@harmeling.nl of bel met +31(0)548 538 888.

 

Tags
  • duurzaam
  • Global Goals
  • Human Connections Collection
  • MVO

Dit bericht delen