Brevo Group B.V.

Locatie

Rijssen

Omschrijving

Eind 2018 kwam de vraag van Brevo Group B.V. bij Harmeling Interieurs, of wij mee wilden denken in het ontwerp van hun nieuwe kantoorpand aan de Nijverdalseweg in Rijssen.

De jonge organisatie is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en bestaat momenteel uit een viertal bedrijven, BIM4ALL B.V., Studio X B.V., Get Clever B.V. en Bosch & van Oers bouwkundingen B.V. Hierdoor werd het hoog tijd dat zij zich gingen vestigen in een pand, passend bij hun groeiende omvang en bovenal hun ambities.

De Brevo Group heeft als doel om de bouw blijvend te veranderen door middel van slimme innovaties, zoals BIM (Bouw Informatie Modellering), Virtual en Augmented Reality, eigen ontwikkelde software-oplossingen en een vernieuwende kijk op de inzet van personeel.

Het door Harmeling Interieurs ontwikkelde ontwerp is een logisch antwoord op de wensen die vooraf door oprichters Robbin Breukink en Herwin Voortman werden geformuleerd. Het interieur straalt uit waar de Brevo Group voor staat: jong, ambitieus, vernieuwend en tegelijkertijd nuchter, praktisch en uitnodigend.

De frisse kijk op hoe een kantoorgebouw er vandaag de dag uit kan zien is direct voelbaar bij binnenkomst. De sterke kleurcontracten in het entreegebied maakt dat de verlichte tekst “welkom” subtiel aanwezig is in de receptiebalie. In de multifunctionele wand die centraal staat in het interieur zijn zitjes, screens en decoratieve nissen opgenomen. Het gekozen materialen (berkenfineer) is eigentijds en wordt gecombineerd met duurzaam gekozen tapijt. De matzwarte keuken met de betonlook gietvloer maakt van de kantine en stoere ruimte, waar het personeel regelmatig zit te gamen tijdens pauzes.

Grootse uitdaging van dit project was om de details van het maatwerk zo te laten aansluiten, dat ze geen aandacht vragen, maar dat alle interieurelementen tot een harmonieus geheel samenbrengen.

Dit project delen

Gerelateerde referenties