Oosterwechel houten vloeren

Locatie

Raalte

Omschrijving

Oosterwechel houten vloeren in Raalte is vaste partner van Harmeling Interieurconcepten
voor vloeren, levering van meubelpanelen en montage van meubilair bij Rituals interieurs wereldwijd. Nu mocht Harmeling bij Oosterwechel zelf aan de slag. De showroom kreeg een flinke update en tegelijk is het kantoor aangepakt. Met de aanpassingen maakten we het interieur toekomstproof. Een deel van het interieur bleef behouden, een deel is vernieuwd. Geheel volgens plan van de ontwerpafdeling van Harmeling.

De showroom in Raalte wordt vooral bezocht door particulieren en een enkele keer zakelijke opdrachtgevers. Er is een warme, huiselijke sfeer gecreëerd. Hout en kurk voeren de boventoon. Zakelijke bespreektafels zijn vervangen door een gezellige houten tafel met stoelen en nieuwe lampen erboven. Daarnaast creëerden we een zitje met haard. De wand en balie zijn bekleed met in wit verloop gespoten kurk en er is een nieuwe productkast ontwikkeld. Ook is het kantoor voorzien van nieuwe bureaus en een strakke wand met bergruimte. Kleuradvies voor de wanden maakte deel uit van de opdracht.

”We gunden dit project haast vanzelfsprekend aan Harmeling”, licht Jordi van der Weegh,
directeur van Oosterwechel, toe. ”Dat is een wisselwerking. We werken veel samen, de lijnen zijn kort en we spreken elkaars taal. Twee bedrijven uit het oosten, lekker nuchter.
Het ontwerpadvies viel meteen in de smaak. Ik ben heel blij met het resultaat!”

Dit project delen

Gerelateerde referenties