Tribes Eindhoven

Locatie

Eindhoven

Omschrijving

Realisatie designconcept voor business nomaden in Eindhoven, naar ontwerp van Crielaers&Company en in opdracht van Biltz. Crielaers&Company ontwikkelde een state-of-the-art kantoordesign voor Tribes in Eindhoven met volksstammen als inspiratiebron. Kernwaarden: verbindend, authentiek, tijdloos, inspirerend en huiselijk.

Bij Tribes vindt de ondernemer een stam van gelijkgestemde professionals uit uiteenlopende beroepsgroepen. Gemene deler is thuisbasis Tribes, mobile office provider 3.0, met inspirerende faciliteiten voor leden zoals netwerktoegang, lidmaatschappen, virtuele kantoren, vergaderzalen en flexibele werkplekken.

Het merk Tribes wil werken, ontmoeten en verblijven tot beleving maken met eerlijke en natuurlijke producten en materialen. Harmeling produceerde en monteerde het volledige maatwerk interieur dat bestaat uit onder meer de grote bar met flessenluifel, boekenkasten met werk- en belplekken, een copymeubel, de Tribes Table met metalen luifel erboven en enkele interieurdelen voor de food & work lounge. Uitdaging vormden de snelle levertijd en toepassing van exclusieve materialen zoals leer, kokos en hout en kleuren met natuurlijke pigmenten.

Foto’s: Rika Looij

Dit project delen

Gerelateerde referenties