Woninginrichting Rijssen

Locatie

Rijssen

Omschrijving

De kracht van dit ontwerp schuilt in de goede samenwerking. Onze opdrachtgevers waren goed voorbereid en wisten tot in detail te verbeelden welke sfeer zij wensten in hun nieuwbouwwoning.

Geïnspireerd gingen we van start en zie hier het verbluffende eindresultaat; een adembenemend maatwerk interieur voor een unieke villa. Wat te denken van de multifunctionele roomdivider, waar de werelden wonen en werken subtiel van elkaar worden gescheiden. Aan de ene kant twee compacte werkplekken met stoer houten blad en aan de andere kant een verfijnde kastenwand met speelse vakken van dun staal. Daaromheen een strak lijnenspel van zwarte deuren met een afwerking van supermat Fenix. De combinatie zorgt voor een verfijnd decor voor accessoires en kunst.

Zo creëerden we in elke ruimte een unieke sfeer. Soms in het oog springend, soms subtiel of verborgen, zoals de handgrepen en de naadloze verwerking van Solid Surface werkbladen en spoelbakken. De zandkleurige gietvloer in elke ruimte, gecombineerd met de speelse aderen in het witte marmer zorgen voor variëteit en tegelijkertijd samenhang. Met recht een droomvilla.

Dit project delen

Gerelateerde referenties