Sneak preview: Oogmode Cocon

Oogmode Cocon is enthousiast over de samenwerking met Harmeling Interieurs bij de inrichting van het nieuwe pand. In het voorjaar van 2019 ontpopt de toonaangevende optiekzaak in het hart van Leeuwarden tot een ruime, eigentijdse winkel met oog voor details.

Oogmode Cocon, een grote optiekzaak in het centrum van Leeuwarden verhuist in het voorjaar van 2019 naar een samengesteld pand enkele deuren verder. Daarmee wordt een droom van de eigenaren en het team werkelijkheid. De nieuwe winkel wordt ruim, met 225 m² vloeroppervlak, gelijkvloers en overzichtelijk. Moderne oogmeet- en contactlensruimten komen achterin de optiekzaak, verwerkt achter drie opvallende inpandige gevels. De uitstraling wordt allesbehalve alledaags voor een optiek. De sfeer wordt een unieke combinatie van huiselijk warm en industrieel. Cocon kiest bewust voor hoogkwalitatieve materialen.

Harmeling Interieurs verzorgde het ontwerp en realiseert het interieur begin volgend jaar. Het ontwerp is in 3D gevisualiseerd.“Dat werkt heel prettig, omdat we daarmee letterlijk inzicht in de tekeningen kregen. We liepen als het ware door de winkel van de toekomst”, legt bedrijfsleider Rob Clemens uit. Eigen ideeën worden vertaald naar een uniek interieurontwerp en eigen winkelbeleving. “We waarderen de sterke betrokkenheid van Harmeling, hun ervaring en de manier waarop ze de uitdaging zijn aangegaan om er samen iets unieks van te maken. We kijken ernaar uit ons werk voort te zetten in de nieuwe optiekzaak.”

Tags
  • oogmode cocon
  • optiekzaak
  • winkelinrichting

Dit nieuwsbericht delen