Harmelings warme welkom

Annet Pullen

Wie Harmeling bezoekt, zal een warm welkom door Annet niet ontgaan. De goedlachse spin in het web heeft als hoofdtaak de administratie, maar doet nog zoveel meer. Na 22 jaar Harmeling is ze voor velen een bekend gezicht en een onmisbare persoonlijkheid!

Loyaal

“Een bekende van mij werkte bij Harmeling en hoorde dat er een vacature was. Ik solliciteerde en kon als administratief medewerker op de crediteurenadministratie aan de slag. Inmiddels zijn mijn taken veranderd. Hoofdzakelijk houd ik mij bezig met de nacalculatie van de projecten en ik verzorg de hotelreserveringen. De receptie, telefoon en algemene mailbox doe ik ook nog steeds. Ik heb er nog wat taken bij gekregen, bijvoorbeeld de inkoop voor onze kantine en ik help bij het organiseren van bijeenkomsten en feestjes. Ik heb een leuk en afwisselend takenpakket. Initiatief nemen en ook het verzorgende zit in mij. Vanaf mijn jeugd werkte ik al bij café De Pot in Markelo. Dat doe ik af en toe nog steeds. Ik ben wel van de gezelligheid!”

Interieurbouw de leukste branche

“Het werk dat ik doe, kan in elk bedrijf. Toch kies ik bewust voor Harmeling. De werkomgeving is prettig en ook mooi. Onze entree maakt indruk op bezoekers. In de ontvangsthal staat altijd een kleurrijke bos bloemen klaar. Op het grote welkomstscherm zie je onze nieuwste projecten en op de balie prijken de letters ‘Nice to meet you’. En dat is ook wat iedereen die binnenkomt moet ervaren. Ook dit interieur is zelf gemaakt. Ik ben trots op wat we hier allemaal kunnen. Ik zit vooral met mijn neus in de financiën, maar werp graag een blik op de werktekeningen en bekijk ook regelmatig op onze website de prachtige interieurs die wij met het team realiseren.”

Typisch Annet

“Als ik bezoekers verwelkom bij Harmeling vind ik het leuk een praatje te maken, een stukje persoonlijke interesse. Komt het bezoek uit Twente, dan schakel ik zonder moeite over op dialect. Ik denk dat dat een aantal klanten een vertrouwd gevoel geeft. Ook al heb ik het druk, ik maak altijd tijd vrij voor een persoonlijk ontvangst. Mensen onthouden een warm welkom. Ik heb een duidelijke en herkenbare stem en lach veel.”

Contact met collega’s

“Door mijn afwisselende takenpakket heb ik met collega’s leuk contact. Ik doe de nacalculatie van alle projecten, dus werk nauw samen met de collega’s van kantoor. De medewerkers in de productiehal loop ik tegen het lijf tijdens een rondje door de productiehal of in de kantine. Onze montagemedewerkers werken op locatie door heel Europa, voor hen boek ik de hotels. De mannen hebben grote werkbussen mee of een vrachtwagen, die niet op alle parkeerplaatsen kunnen staan. We werken ook in grote steden. Daar is een groot deel van de parkeerplaatsen toch ondergronds. Aan mij de taak om geschikte hotels met veilige buitenparkeerplaatsen te vinden.”

Damesvoetbal bij Sportclub Markelo

“Ik heb vroeger altijd damesvoetbal gedaan. Sinds kort voetbal ik weer wekelijks samen met dames tussen de 40-50 jaar. Lekker trainen op vrijdagavond. Voor de voetbalkantine van Sportclub Markelo heeft Harmeling een duurzame en circulaire bar ontwikkeld. Heel veel mensen denken dat het duur is om een interieur op maat te laten maken, maar dat hoeft niet zo te zijn. De eisen voor het ontwerp waren: duurzaam en low budget. We zijn immers een vereniging. We hergebruikten afvalhout voor deze bar. Trots om zelfs in het weekend een beetje Harmeling te zien.”

Dit interview delen