Travelbags wil snel vernieuwen

Voor Travelbags rolt Harmeling Interieurconcepten een nieuw flexibel interieurconcept uit. Het interieurconcept is ontwikkeld door Walter en Martijn Ontwerpers. Het moet eenvoudig kunnen worden toegepast in nieuwe winkels van het tassenmerk, maar ook bijdragen aan een snelle metamorfose van bestaande winkels bij nieuwe collecties. De wandsystemen zijn opgebouwd uit metalen kaders waarbinnen houten schappen en draagsystemen op maat kunnen worden toegepast. De betonvloer heeft een blanke coating met daarop verschillende tapijten die de sfeer in de betreffende ruimte bepalen.

Dit is al de vierde winkel van Travelbags die Harmeling heeft mogen inrichten. De opdrachtgever heeft vertrouwen in onze kwaliteit. Vooral het afrekenpunt en de achterkast getuigen van vakmanschap. De winkel in Zwolle is een nieuwe vestiging aan de Vismarkt. Aan de Brugstraat in Groningen nam Travelbags een voormalige schoenenzaak over. Er moest in snel tempo van interieur gewisseld worden. De schoenenzaak werd een tassenzaak. Travelbags, vooral bekend als online retailer, wil ook actiever worden in de fysieke markt.

Travelbags Groningen ging een unieke samenwerking aan met buurman (en ook een opdrachtgever van Harmeling) Doppio Espresso. De koffie- en lunchzaak en de tassenzaak hebben een open doorgang. Retail en horeca versterken elkaar, zo blijkt in de praktijk.

 

05 feb 2018 | 777 views

Tags
  • interieur
  • interieurconcepten
  • tassenzaak
  • travelbags

Dit nieuwsbericht delen